Sef de Amanet

📅03.08.2021, jucat de: 828 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Categorii Asemanatoare

Cum este jocul Sef de Amanet?

Daca iti place sa te joci jocuri cu afaceri, atunci urmeaza sa ai parte de un timp deosebit si foarte interesant cu siguranta, intrucat chiar in acest moment ne bucuram sa iti oferim jocul Sef de Amanet, un joc in care vei deveni patron la un magazin de amanet, unde, evident, incerci sa faci cat mai multi bani, si noi va explicam si cum o faceti chiar acum si aici!

Cumparati si vindeti pentru profituri maxime!

Ei bine, diferiti clienti vor veni in amanet la dumneavoastra, unde va vor arata un anume obiect pe care vor sa il amaneteze. Ei vor cere o suma de bani, si pe calculatorul vostru vi se arata suma la care o evaluati. Daca clientul cere mai putin, fa bine si cumpara de la el, pentru a putea vinde apoi produsul mai scump.

Inainte de a vinde produsele, poti chiar si sa le restaurezi si astfel sa le adaugi si mai multa valoare. Atata timp cat magazinul tau este pe profit si nu pe pierdere, inseamna ca faci o treaba foarte buna. Evident, noi iti uram mult succes, distractie placuta, si speram sa te vedem in continuare astazi aici, caci urmeaza si alte jocuri incredibile, doar pentru tine!

Sef de Amanet

Cum se joaca Sef de Amanet?

Folositi mouse-ul.