Cursele CraftMine

📅23.05.2021, jucat de: 729 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Cursele CraftMine?

Stim cat de mult le place vizitatorilor nostrii sa se joace Jocuri cu Minecraft online pe site-ul nostru, mai ales daca vorbim de jocuri multiplayer in care esti in competitie cu alte persoane din intreaga lume, lucru pe care ti-l oferim cu mare drag acum, in jocul intitulat Cursele CraftMine!

Cum sa castigi aceste Curse Minecraft online:

Evident, ca sa castigi, trebuie sa fii primul care trece linia de sosire, sau, in acest caz, macar sa fii printre primii, caci dupa fiecare cursa se elimina din jucatori, si cand ramaneti doar cativa, aceea va fi cursa finala.

Te intreci cu jucatori reali din intreaga lume, deci competitia va fi mult mai acerba ca atunci cand te lupti impotriva unor bots de pe calculator. Foloseste tastele sageti ca sa te misti si sa alergi, evitand toate obstacolele si capcanele din calea ta.

Da tot ce ai mai bun, cursa dupa cursa, si incearca sa ajungi in topul jucatorilor mondiali din acest joc, noi invitandu-te cu drag sa incerci si alte jocute ale noastre, din oricare categorie, caci nu vei regreta nicio clipa!

Cursele CraftMine

Cum se joaca Cursele CraftMine?

Folositi sagetile.