Minecraft Franghia Salvarii

📅15.09.2021, jucat de: 657 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Minecraft Franghia Salvarii?

In continuare urmeaza sa va oferim ceva inedit categoriei de Jocuri cu Minecraft, din toate punctele de vedere, intrucat Minecraft Franghia Salvarii este unul dintre cele mai tari jocuri puzzle logice pe care pagina le-a avut pana acum, deci ar fi un mare pacat sa nu ii dai o sansa chiar acum!

Foloseste franghia pentru a salva naufragiatii Minecraft!

In fiecare nivel al jocului vei avea trei personaje Minecraft care sunt naufragiate pe o insula, tu trebuind sa ii ajuti in fiecare nivel sa ajunga pe platforma de jos, acolo unde este o carma, caci astfel vei completa nivelul.

Pentru a ajunge acolo te vei folosi de mouse pentru a extinde o franghie de la un punct la altul, tu alegand ruta pe care sa intinzi franghia, dar ai mare grija sa o trasezi in asa fel incat sa eviti obstacolele si capcanele.

Deasemenea, in fiecare nivel trebuie sa strangi un numar de monezi pentru a primi trei stele la schimb, dar daca poti strange si mai multe, si mai bine. Indiferent de cat de complicate pot ajunge puzzle-urile, suntem siguri ca veti da tot ce aveti mai bun, si va veti distra pe cinste!

Minecraft Franghia Salvarii

Cum se joaca Minecraft Franghia Salvarii?

Folositi mouse-ul.