Pinatacraft

📅19.07.2020, jucat de: 1000 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Pinatacraft?

Cel mai nou joc Minecraft pentru copii apare astazi aici pe site-ul nostru si se numeste Pinatacraft, in care o sa vedeti cat de mult va puteti distra alaturi de Steve Minecraft, care o sa vedeti cat de mult se distreaza alaturi de voi in fiecare provocare.

Astazi, Pinatacraft este o noua provocare in care Steve Minecraft vrea sa va testeze viteza. Voi dragi prieteni trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa acumulati o gramada de puncte alaturi de prietenii vostri, deoarece trebuie sa spargeti o noua pinata Minecraft aici pe site-ul nostru.

Trebuie sa folositi mouse-ul sa va jucati acest joc de baieti, iar in fiecare nivel, o sa aveti in mijlocul imaginii o papusa Pinata, care in acest joc online nu va fi umpluta cu bomboane ci cu monezi de aur, pe care voi alaturi de personajul Minecraft trebuie sa le colectati pentru a avea cat mai multe puncte.

Suntem siguri ca o sa va distrati de minune in acest joc online, in care o sa aveti un axe Minecraft ca si arma pentru a distruge pianata Minecraft, insa odata ce reusiti sa acumulati o gramada de puncte, o sa reusiti sa le folositi pe acestea astfel incat in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa loviti pinata cu fiecare lovitura, astfel o sa o spargeti repede in fiecare runda si o sa acumulati puncte.

Fiecare nivel va aduce o noua pinata Minecraft in fata voastra, din ce in ce mai rezistenta, astfel ca trebuie sa va imbunatatiti armele si sa fiti siguri ca o sa puteti ca in cel mai scurt timp, sa vedeti cum puteti sa deveniti cei mai buni jucatori de pe site-ul nostru, iar noi vom continua sa aducem noi provocari Minecraft pentru copii. Distractie placuta!

 

Pinatacraft

Cum se joaca Pinatacraft?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.