Ucigasul de Zombi

📅27.04.2021, jucat de: 885 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Ucigasul de Zombi?

Stim cat de mult le place baietilor sa se joace jocuri cu zombie online gratis pe site-ul nostru, motiv pentru care in continuare le oferim unul dintre cele mai calitative astfel de jocuri intalnite de noi in ultima perioada, jocul de pe aceasta pagina care este intitulat Ucigasul de Zombi, joc disponibil si pentru mobil, deci poti lua distractia cu tine oriunde mergi!

Dupa cum spune si titlul, scopul tau principal este sa omori zombi, si daca o faci, cu banii castigati poti sa iti faci personajul sa arate mai bine, sa aiba cele mai tari arme si echipamente, ca sa poti duce la bun sfarsit orice misiune, indiferent de dificultate.

Ai cinci tipuri de misiuni prin care poti trece. In una va trebui sa vanezi zombi si sa eliberezi strazile de toti monstrii pe care-i intalnesti. Intr-un altul faci acelasi lucru, dar o faci protejand oameni care sunt atacati de ei.

Ai si un nivel in care trebuie sa omori zombi si sa strangi monezi de pe strazi, sau un alt format in care va trebui sa supravietuiesti toti zombi care te ataca, pana cand ceasul ajunge la 0. Ai si nivele boss, unde trebuie sa te confrunti cu zombi mult mai puternici decat ceilalti.

Foloseste tastele sageti pentru a te misca, bara de spatiu ca sa ataci, tasta F pentru a trage cu arma, Q pentru a schimba armamentul folosit, si cu tasta G poti sa arunci cu obiecte din dotare spre zombi. Mult succes iti dorim, si speram ca vei fi un ucigas de zombi de cel mai mare rang pana la sfarsitul jocului!

Ucigasul de Zombi

Cum se joaca Ucigasul de Zombi?

Folositi sagetile, tastele F, Q, G.