FlyUFO Io

📅29.05.2021, jucat de: 793 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul FlyUFO Io?

Daca tot exista atatea discutii despre extraterestrii si nave zburatoare neidentificate, echipa noastra de administrare s-a gandit ca ar fi super sa va ofere un joc cu ozn-uri si extraterestrii, motiv pentru care chiar acum trebuie sa dai o sansa jocului FlyUFO Io, credeti-ne, merita in totalitate!

Creste-ti nava spatiala si devin-o cel mai mare OZN din oras!

Te vei folosi de mouse ca sa zbori cu OZN-ul tau peste oras, unde trebuie sa rapesti/mananci, sau strangi cat mai multe obiecte pe care le gasesti, cum ar fi lumini stradale, banci din parc, animale, oameni, masini, sau chiar cladiri, cand esti destul de mare.

Cu cat acumulezi mai multe obiecte, cu atat devii mai mare, si vei creste si in nivel, tu trebuind sa incerci sa ajungi cel mai mare jucator pana la sfarsitul meciului. Evident, evita jucatorii mai mari ca tine, sa nu te manance, dar la randul tau tu poti elimina OZN-uri care sunt mai mici ca al tau.

Este atat de simplu sa te distrezi, si daca vei da tot ce ai mai bun, suntem siguri ca vei si castiga, deci incepe chiar acum, si ramai alaturi si pentru celelalte jocute noi ale zilei, nu vei regreta!

FlyUFO Io

Cum se joaca FlyUFO Io?

Folositi mouse-ul.