Luna Cauta si Gaseste

📅23.10.2020, jucat de: 849 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Luna Cauta si Gaseste?

Unul dintre cele mai interesante jocuri pentru copii si pentru prescolari apare astazi aici pe site-ul nostru si se numeste Luna Cauta si Gaseste, in care dragi copii o sa vedeti ca veti merge prin toata lumea si o sa gasiti o gramada de lucruri noi pe care sa le invatati pe toata durata acestui joc interactiv.

Voi dragi copii o sa vedeti ca pe ecran, o sa aveti cinci felicitari din intreaga lume, Juneau - America, Londra - Anglia, New Orleans - America, Paris - Franta si Rio de Janeiro - Brazilia, iar voi dragi copii puteti sa vizitati locurile din imagine doar daca apasati cu MOUSE-ul click stanga pe fiecare felicitare, lucru care o sa va inceapa fiecare nivel.

In primul nivel numit Juneau, voi dragi copii o sa vedeti ca trebuie sa faceti poze la patru animale diferite care sunt locale si care pot fi vazute de orice vizitator. O sa aveti un urs brun, o ciocanitoare cu capul rosu, un porc spinos si un castor cu un lemn in brate, iar voi dragi copii trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa folositi MOUSE-ul, sa urmariti foarte atent in imagine si sa fiti siguri ca o sa reusiti sa gasiti aceste animale in peisajul din natura.

Jocurile de cautare si gasire din aceasta noua provocare online din intreaga lume vor fi extrem de interesante, deoarece dragi copii o sa cautati animale in America, o gramada de obicete vechi si interesante din Anglia, lucruri romantice si dragute in Paris dar si o gramada de alte animale salbatice din jungla in momentul in care veti merge in Brazilia.

Voi dragi copii o sa acumulati puncte foarte multe cu fiecare obiect pe care il gasiti din imagine si o sa reusiti sa ii faceti poza cu aparatul de filmat, astfel ca trebuie sa fiti foarte atenti si sa vedeti cum diferite alte jocuri pentru copii vor fi gata sa apara pe site-ul nostru intr-un timp cat mai scurt in categoriile de jocuri pentru copii de toate varstele. Distractie placuta!

 

Luna Cauta si Gaseste

Cum se joaca Luna Cauta si Gaseste?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.