Disney Bounce

📅 26.08.2020, jucat de: 193 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🔨 Joc raportat cu succes!

Descrierea jocului Disney Bounce

Cel mai nou joc Disney de pe site-ul nostru apare astazi, si este numit Disney Bounce, si puteti sa il jucati chiar si in 2 persoane alaturi de personajele voastre preferate din lumea Disney, precum Mickey Mouse sau Minnie Mouse.

In acest joc pentru copii, o sa vedeti ca personajele animale din lumea Disney au venit alaturi de o super provocare pentru copii in care va trebui sa fiti atenti si rapizi, astfel incat sa acumulati cat mai multe puncte. Veti gasi trei nivele principale atat in single player cat si in modul cu 2 jucatori.

Nivelele pe care le puteti in cerca vor fi cu schiurile la deal, sa jucati volei sau saritura in lungime, pe care trebuie sa le incercati pe rand pentru a fi siguri ca o sa reusiti sa acumulati o gramada de puncte si o sa fiti cei mai buni jucatori. Nu uitati ca puteti sa selectati sa va jucati doar cu un personaj sau in 2 jucatori cu doua personaje Disney.

Personajele din Clubul lui Mickey Mouse, Cricket si Dank sau Descendentii vin in acest joc, iar odata ce selectati joculetul pe care vreti sa il terminati, trebuie sa selectati un personaj pentru player 1 si pentru player 2, dupa care aventura voastra incepe si trebuie sa faceti tot posibilul sa acumulati cat mai multe puncte.

In fiecare nivel, player 1 va juca impotriva player 2, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti folosi mouse-ul sa sariti in lungime, tastele SAGETI pentru a juca voley cu personajele sau sa va dati cu schiurilor, astfel o sa puteti sa acumulati puncte si sa va invingeti oponentii in fiecare nivel pe care il incepeti. Distractie placuta!

Disney Bounce

Cum se joaca Disney Bounce?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.

Cum ti s-a parut jocul?

Acest joc nu are nici un comentariu adaugat! Fii tu primul care lasa un comentariu!