Pisica din Palarie Carusel Marbelous

📅14.10.2020, jucat de: 427 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Pisica din Palarie Carusel Marbelous?

Pisica din Palarie se intoarce astazi dragi copii aici pe site-ul nostru, unde incercam sa aducem pentru voi o gramada de jocuri interesante si distractive pe care voi sa le jucati gratuit alaturi de personajele voastre preferate.

Acesta este un nou joc 2020 pentru copii, in care trebuie sa fiti foarte creativi, deoarece o sa va aflati intr-un parc de distractie, in care o sa vedeti ca alaturi de Pisica din Palarie, trebuie sa creati la fel ca intr-un joc puzzle unul dintre cele mai interesante carusele de pe site-ul nostru, astfel ca trebuie sa faceti tot posibilul ca folosind MOUSE-ul, sa aveti cel mai distractiv carusel de pe site-ul nostru.

Alaturi de Pisica din Palarie, voi dragi prieteni trebuie sa fiti foarte creativi, deoarece o sa vedeti cum in acest joc 2020, o sa aveti diferite piese precum cele puzzle, pe care voi le puteti pune in orice loc doriti, astfel incat caruselul vostru sa poata sa duca o minge galbena la fel ca un carusel prin fiecare curba sau ridicatura.

Chiar daca nu este usor deloc, o sa vedeti cat de mult va puteti distra, deoarece piesele vor fi speciale, iar vor fi unele care va arunca bila in aer, vor fi unele curbate si vor fi unele care vor da bilei voastre viteza in plus pana la final, astfel ca puteti sa fiti foarte creativi iar noi suntem siguri ca o sa vedeti cum diferite alte personaje vor dori sa incerce caruselul vostru.

Veti gasi o gramada de alte jocuri 2020 cu Pisica din Palarie pe care sa le jucati gratuit chiar si pe telefon si pe tableta, iar voi o sa vedeti care va fi preferatul vostru si noi vom continua sa postam multe alte jocuri de indemanare pentru copii aici pe site-ul nostru. Distractie placuta!

Pisica din Palarie Carusel Marbelous

Cum se joaca Pisica din Palarie Carusel Marbelous?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.