Nu o Trezi pe Kate

📅01.05.2020, jucat de: 691 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Nu o Trezi pe Kate?

Personajele Minimax sunt si ele extrem de cunoscute aici pe site-ul nostru, unde am pregatit un nou joc numit Nu o Trezi pe Kate, care face parte din categoria de jocuri cu Arthur, in care suntem siguri ca o sa va distrati de minune.

In acest joc pentru copii, voi dragi copii o sa vedeti ca sora lui Arthur are nevoie de ajutorul vostru, astfel ca trebuie sa fiti atenti si sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa puteti sa o ajutati sa ajunga sa bea apa noaptea, insa trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa nu o treziti pe sora sa bebelus pentru a fi siguri ca pana la final, o sa ajungeti sa acumulati o gramada de puncte.

Voi dragi copii trebuie sa fiti siguri ca folosind tastele SAGETI, o sa puteti sa controlati personajele Arthur sa ajunga la chiuveta cu apa, astfel ca o sa vedeti cum pana la finalul acestui joc, sa ajungeti cu sora lui Arthur la chiuveta fara sa atingeti nici un obiect care sa faca galagie.

Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii o sa vedeti cum pana la finalul acestui joc, o sa puteti sa acumulati puncte daca o ajutati pe sora lui Arthur sa ajunga pana la final la chiuveta cu apa. Fiecare dintre obiectele galagioase vor fi ascunse in patratelele albe, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa va distrati si o sa puteti sa acumulati o gramada de puncte reusind sa terminati aceasta noua provocare de pe site-ul nostru.

Toate personajele Arthur se vor distra in acest joc online si o sa vedeti ca diferite alte jocuri 2020 pentru copii cu Arthur vor fi gata sa continue chiar aici pe site-ul nostru ajocuri.ro. Distractie placuta!

 

Nu o Trezi pe Kate

Cum se joaca Nu o Trezi pe Kate?

Jucati-va folosind tastele SAGETI.