Blaze Construieste Robot

📅02.10.2020, jucat de: 3058 ori, voturi: 14

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Blaze Construieste Robot?

Cele mai interesante jocuri pentru copii apar chiar aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, iar astazi va asteptam alaturi de noua provocare online numita Blaze Construieste Roboti, un joc Nickelodeon de baieti, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa il ajutati pe Blaze si Masinile Monstru sa acumuleze cat mai multe puncte si sa aveti o gramada de roboti.

Suntem siguri ca o sa va distrati de minune in acest joc de baieti, doearece dragi copii puteti sa il incercati si pe telefon si pe tableta, iar voi dragi copii o sa vedeti ca trebuie ca in cel mai scurt timp, sa puteti sa il ajutati pe Blaze si Masinile Monstru sa construiasca pentru prima oara aici pe site-ul nostru diferite tipuri de roboti Nickelodeon pe care voi sa le jucati gratuit alaturi de toti prietenii vostri.

In acest joc online de baieti, voi dragi copii trebuie sa folositi MOUSE-ul pentru a reusi ca in cel mai scurt timp, sa puteti sa il ajutati pe Blaze sa selecteze diferite piese de robot precum piesele puzzle, dupa care sa fiti siguri ca o sa puteti ca in cel mai scurt timp, sa reusiti sa le asezati pe fiecare in locul potrivit pentru ca robotul Nickelodeon sa fie complet si sa vedeti cum diferite alte jocuri pentru copii cu Blaze si Masinile Monstru vor fi gata sa apara chiar aici pe site-ul nostru.

Trebuie sa fiti foarte atenti, doearece in fiecare nivel al acestui joc, voi trebuie sa reusiti ca in cel mai scurt timp, sa preluati fiecare piesa de robot in parte si sa ajungeti sa le asezati in locul potrivit pentru a fi siguri ca aveti un robot functional.

Construiti cat mai multi roboti cu piesele de robot precum cele puzzle in locul potrivit, iar voi dragi copii o sa vedeti cum diferite alte jocuri 2020 Nickelodeon pentru copii vor fi gata sa apara chiar aici pe site-ul nostru. Distractie placuta!

Blaze Construieste Robot

Cum se joaca Blaze Construieste Robot?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.