Blaze si Masinile Monstru Legatura de Cuvinte

📅19.01.2020, jucat de: 1553 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Blaze si Masinile Monstru Legatura de Cuvinte?

Pregatim o gramada de jocuri interesante aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, iar voi o sa vedeti ca astazi, am adus jocul Nickelodeon cu Blaze si Masinile Monstru, in care trebuie sa fiti foarte destepti si sa invatati multe cuvinte noi in limba engleza.

Acest joc online de baieti cu masini si camioane monstru face parte din categoria de jocuri cu Blaze si Masinile Monstru, iar voi o sa vedeti ca personajele principale adus un nou joc educational online, in care trebuie sa alcatuiti cuvinte noi in limba engleza si sa reusiti sa treceti cu bine peste fiecare nivel.

In acest joc cu Blaze si Masinile Monstru, o sa vedeti ca Blaze si personajele Nickelodeon vor avea nevoie de ajutorul vostru, ceea ce nu o sa fie usor deloc, deoarece in cel mai scurt timp, voi alaturi de prietenii vostri o sa ajungeti sa alcatuiti toate cuvintele de care Blaze va avea nevoie sa deschida urmatorul nivel.

Primul nivel este un mic tutorial in care sa invatati regulile acestui joc educativ. Trebuie sa va folositi mouse-ul si o sa reusiti sa trageti linii de la o litera la alta litera pentru a alcatui un cuvant in limba engleza, astfel ca trebuie sa fiti atenti si sa vedeti cum puteti sa stiti cuvintele Blaze si Masinile Monstru din fiecare nivel.

Voi dragi prieteni o sa vedeti ca Blaze si Masinile Monstru alaturi de restul personajelor Nickelodeon isi doresc sa invatati multe cuvinte noi, astfel ca in fiecare nivel in care intrati, numarul de cuvinte va fi diferit, iar acestea vor fi si ele diferite de la un nivel la altul. Numarul de incercari din fiecare nivel va fi limitat, astfel ca trebuie sa faceti tot posibilul ca alaturi de personajele Nickelodeon sa invatati aceste cuvinte noi in cel mai scurt timp. Distractie placuta!

 

Blaze si Masinile Monstru Legatura de Cuvinte

Cum se joaca Blaze si Masinile Monstru Legatura de Cuvinte?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.