Forme de Animale

📅18.04.2020, jucat de: 1389 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Forme de Animale?

Un nou joc online pentru copii cu animale apare astazi aici pe site-ul nostru. Acesta este un joc educativ online pentru copii, in care dragi prieteni o sa vedeti ca puteti sa invatati cum arata diferite animale salbatice, pe care le puteti intalni doar la gradina zoologica sau la televizor.

Voi trebuie sa folositi mouse-ul sa jucati acest joc online pentru copii cu animale, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa asezati fiecare figurina de animale in locul potrivit. Trebuie sa fiti foarte atenti si sa ajungeti ca in cel mai scurt timp, sa terminati fiecare level cu un punctaj cat mai mare.

Trebuie sa fiti atenti, deoarece in fiecare nivel, o sa aveti patru imagini cu patru animale diferite fata de runda precedenta, iar misiunea voastra este sa reusiti sa le luati si sa amplasati imaginea in forma potrivita, astfel incat sa reusiti sa acumulati o gramada de puncte si o sa vedeti cum o sa reusiti sa acumulati o gramada de puncte alatuir de toti prietenii vostri.

In fiecare nivel, o sa gasiti imagini cu animale noi precum girafe, crocodili, ursi, elefanti, lei, tigrii, struti sau serpi, pe care trebuie sa ii asezati in locul potrivit pentru a deschide urmatorul nivel. O sa invatati foarte multe lucruri noi in acest joc cu animale, deoarece o sa puteti sa va uitat la fiecare imagine si o sa reusiti sa vedeti cum o sa puteti sa invatati cum arata fiecare animal in parte si ce specie este. Distractie placuta!

 

Forme de Animale

Cum se joaca Forme de Animale?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.