Familia Happos Match Up

📅04.04.2020, jucat de: 1573 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Familia Happos Match Up?

Un nou joc Boomerang apare astazi dragi copii aici pe site-ul nostru si se numeste Familia Happos Match Up, un joc online pentru copii de indemanare si de memorie, in care o sa vedeti ca micutele personaje hipopotam vor veni alaturi de cele mai dragute si cele mai interesante imagini de pe site-ul nostru.

Astazi, o sa vedeti ca Familia Happos are mare nevoie de ajutorul vostru sa acumulati cat mai multe puncte, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti ca in cel mai scurt timp, sa reusiti sa terminati fiecare runda si sa acumulati o gramada de puncte. Primele nivele din acest joc cu Familia Happos vor fi usoare si un scurt tutorial pentru a intelege regulile jocului.

Acest nou joc 2020 cu Familia Happos Match Up se poate juca folosind mouse-ul, deoarece dragi copii trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa apasati pe imaginea potrivita de fiecare data folosind mouse-ul. Trebuie sa fiti foarte atenti si foarte bine pregatiti, deoarece rundele din acest joc Familia Happos Match Up vor deveni din ce in ce mai grele.

Trebuie sa reusiti ca in cel mai scurt timp, sa ajungeti sa vedeti cum puteti sa imperecheati toate imaginile pereche din acest nou joc online pentru copii. Suntem siguri ca o sa va distrati de minune si o sa vedeti cum toate personajele din Familia Happos vor reveni pe site-ul nostru alaturi de cele mai interesante provocari online pe telefon si pe tableta.

O sa vedeti ca in fiecare nivel, voi dragi copii o sa aveti un numar egal de imagini de memorie, iar voi trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa terminati aceastas noua provocare din cat mai putine miscari. Fiecare imagine va fi aratata la inceputul nivelului pentru o secunda, astfel incat voi sa memorati pe cat posibil locatia acestor imagini, iar voi dragi prieteni o sa vedeti cum le puteti imperechea fara nici o greseala pentru a avea cel mai mare punctaj. Distractie placuta!

 

Familia Happos Match Up

Cum se joaca Familia Happos Match Up?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.