Super Eroinele DC Match Up

📅24.04.2020, jucat de: 969 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Super Eroinele DC Match Up?

Suntem pregatiti alaturi de o noua provocare Cartoon Network aici pe site-ul nostru, iar voi dragi prieteni o sa vedeti cum am adus pentru voi un nou joc 2020 cu Super Eroinele DC, in care Harley Quinn, Wonder Woman, Supergirl sau Catwoman sunt pregatite sa acumulati cat mai multe puncte impreuna.

Astazi, o sa vedeti cum Batgirl, Wonderwoman si Green Lantern o sa reusiti sa acumulati cat mai multe puncte, ceea ce inseamna ca trebuie sa fiti foarte atenti si foarte bine pregatiti pentru a fi siguri ca o sa reusiti sa terminati acest nou joc online. Astazi, am pregatit pentru voi o super provocare de memorie, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti ca pana la finalul acestui joc, sa ajungeti sa le ajutati pe aceste eroine de pe Cartoon Network sa imperecheze cat mai multe imagini.

Acest joc de memorie va avea trei moduri diferite de a juca. Trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa alegeti modul endless, time attack sau expert, in care trebuie sa fiti foarte rapizi si foarte atenti. Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii o sa ajungeti ca in cel mai scurt timp, sa reusiti sa acumulati o gramada de puncte selectand imaginile cu personajele Super Eroinele DC potrivite.

In modul time attack, voi dragi copii trebuie sa fiti foarte rapizi, deoarece trebuie sa selectati imaginile in cel mai rapid mod pentru a trece de la un nivel la altul in cel mai scurt timp, iar voi o sa ajungeti sa acumulati cat mai multe puncte in acel minut pus la dispozitia voastra, iar cu fiecare nivel pe care il treceti, o sa vedeti ca veti primi 3 secunde in plus la timp.

In modul free play, o sa vedeti ca timpul vostru va fi nelimitat, insa trebuie sa fiti la fel de rapizi pentru a fi siguri ca o sa reusiti sa acumulati la fel de multe puncte. Trebuie sa folositi mouse-ul si sa selectati cat mai multe imagini si sa le imperecheati, iar daca faceti acest lucru in mod repetat fara greseala, o sa aveti bonusuri combo ceea ce o sa va aduca si mai multe puncte decat de obicei.

In modul expert, fiecare greseala pe care o faceti o sa va aduca game over, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa acumulati foarte multe puncte fara sa gresiti nici o imperechere de imagini. Distractie placuta!

 

Super Eroinele DC Match Up

Cum se joaca Super Eroinele DC Match Up?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.