Strada Sesami Munca Pentru Mine

📅14.10.2020, jucat de: 1277 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Strada Sesami Munca Pentru Mine?

Aducem o gramada de jocuri interesante aici pe site-ul nostru, unde dragi prieteni va asteptam alaturi de o super provocare de pe Disney Channel, in care o sa va intalniti alaturi de micile personaje de pe Strada Sesami, care astazi isi doresc sa lucreze, iar voi trebuie sa le ajutati sa isi gaseasca slujba perfecta.

Acesta este un nou joc 2020 de pe Disney Junior, in care o sa vedeti ca micutele papusi de pe Strada Sesami au nevoie ca voi sa ajungeti sa folositi MOUSE-ul si sa ajungeti ca in cel mai scurt timp, sa vedeti cum puteti sa il ajutati pe Elmo si pe prietenii sai papusi colorate sa isi gaseasca un job perfect pe atributiile lor.

Voi dragi copii o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa va distrati si o sa puteti sa vedeti cum in fiecare nivel, veti avea un job nou si trebuie sa va dati seama care dintre aceste joburi este perfect pentru fiecare personaj de pe Strada Sesami, astfel o sa reusiti sa acumulati puncte si sa vedeti cum noi jocuri Disney cu Elmo vor aparea in care el va avea acelasi job.

Pentru a vedea care este jobul perfect, voi dragi copii o sa vedeti ca puteti sa incercati sa fiti un curier, un muzician, un doctor veterinar, un postas, un om de stiinta sau un arhitect, iar voi trebuie sa selectati una dintre cladiri si sa incepeti sa vedeti care este provocarea pe care o intalniti in fiecare nivel.

Veti vedea cum diferite alte jocuri cu Strada Sesami vor continua sa apara aici pe site-ul nostru si o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa gasiti jobul perfect pentru papusile Disney Junior. Terminati fiecare provocare cu un punctaj cat mai mare si o sa va distrati alaturi de Elmo ca si medic veterinar pentru animale, sa fie pompier sau om de stiinta. Distractie placuta!

Strada Sesami Munca Pentru Mine

Cum se joaca Strada Sesami Munca Pentru Mine?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.