Pregatiti de Scoala Coloreaza si Descopera

📅11.06.2020, jucat de: 830 ori, voturi: 4

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Pregatiti de Scoala Coloreaza si Descopera?

Elmo si prietenii sai Disney de pe Strada Sesame se intorc aici pe site-ul nostru, unde o sa vedeti ca am adus pentru voi o super provocare online, in care o sa vedeti ca personajele bebelus Muppets vin alaturi de o noua provocare online de colorat.

In acest joc Disney, o sa vedeti ca personajele Muppets in frunte cu Elmo si Cookie Monster vin pe site-ul nostru si au pregatit pentru voi patru imagini diferite de colorat, unde voi trebuie sa aratati cat sunteti de creativi si sa reusiti sa folositi o gramada de culori in fiecare imagine pana la finalul acestui joc online pentru copii.

Astazi, o sa vedeti ca papusile Muppets vin pe site-ul nostru alaturi de o super provocare de indemanare, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti ca in cel mai scurt timp, alaturi de Elmo sa folositi mouse-ul si sa vedeti cum o sa ajungeti sa gasiti culorile preferate pe care sa le folositi in cele patru imagini.

In acest joc, Elmo si prietenii sai papusi Disney au pregatit imagini interesante precum o imagine dintr-un parc plin cu copaci, o banca si cladiri pe fundal pe care trebuie sa o colorati si sa o faceti sa arate ca un peisaj adevarat. A doua imagine va fi la fel in natura, in mijlocul unui camping, in care personajele Disney vor putea merge cu cortul, a treia imagine va fi la o ferma si a patra pe plaja, unde trebuie sa folositi chiar daca aceleasi culori, trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa le folositi in moduri diferite pentru ca imaginile sa fie unice. Distractie placuta!

 

Pregatiti de Scoala Coloreaza si Descopera

Cum se joaca Pregatiti de Scoala Coloreaza si Descopera?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.