Elmo Creaza Arta pe Pizza

📅20.01.2020, jucat de: 4680 ori, voturi: 20

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Elmo Creaza Arta pe Pizza?

Un nou joc Disney din categoria de jocuri cu Strada Sesami apare astazi aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, iar voi o sa vedeti ca Elmo si personajele papusi vin din nou pe site-ul nostru pentru a va distra impreuna in cel mai nou joc de gatit si de colorat.

Astazi, Elmo este personajul principal, iar voi o sa vedeti ca el alaturi de restul papusilor din povestea Strada Sesami sau Sesame Street din lumea Disney vor reveni pe site-ul nostru, iar impreuna au pregatit o super carte de colorat cu cele mai delicioase retete de mancare, care sunt atat gustoase cat si sanatoase, chiar daca o sa gasiti si pizza sau burgeri.

In acest joc online cu Strada Sesami, Elmo va dori sa fiti foarte creativi si sa folositi mouse-ul, astfel incat sa colorati cele mai interesante pizza, folosind doar ingredienle pe care in mod normal le-ati gasi in cele mai bune restaurante.

Voi dragi copii trebuie sa fiti astazi artisti cu fructe si legume gatind una dintre cele mai gustoase pizza de pe site-ul nostru, iar acest lucru nu va fi usor deloc. Aceasta provocare de gatit se va juca folosind mouse-ul. iar voi dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti ca in cel mai scurt timp, sa asezati cu mouse-ul o gramada de ingrediente.

Elmo este pregatit sa manance aceasta pizza de arta pe care o creati in acest joc din Strada Sesami, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa asezati ciuperci, ardei, masline, sunca, salam, rosii, cascaval, ceapa sau chiar si ananas pe aceasta pizza Disney.

Fiecare ingredient va fi colorat dar si gustos in acelasi timp, iar Elmo este nerabdatoare sa vada ca sunteti cei mai buni bucatari de pe site-ul nostru, iar voi dragi prieteni o sa vedeti cum diferite alte jocuri 2020 cu Strada Sesami vor urma sa apara in continuare aici pe site-ul nostru ajocuri.ro. Distractie placuta!

 

Elmo Creaza Arta pe Pizza

Cum se joaca Elmo Creaza Arta pe Pizza?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.