Shimmer si Shine Intoarce si Potriveste

📅03.09.2020, jucat de: 1800 ori, voturi: 5

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Shimmer si Shine Intoarce si Potriveste?

Unele dintre cele mai interesante jocuri Nickelodeon apar chiar aici pe site-ul nostru, unde dragi prieteni incercam sa aducem pentru voi unele dintre cele mai interesante si cele mai distractive jocuri cu Shimmer si Shine, in care o sa vedeti cum puteti sa acumulati cat mai multe puncte.

Voi dragi copii o sa vedeti ca personajele principale vor fi Shimmer si Shine in acest joc online de memorie, iar voi trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, sa reusiti sa le ajutati pe Shimmer si Shine sa acumuleze cat mai multe puncte reusind sa faca match la doua imagini diferite care se vor potrivi perfect.

In acest joc pentru copii de memorie, o sa aveti in fata voastra o imagine cu unul dintre personajele Shimmer si Shine, iar perechea acesteia va fi litera cu care le incepe numele, iar voi dragi copii o sa aveti in fata voastra sase piese de memorie diferite pentru a fi siguri ca o sa ajungeti sa terminati aceasta provocare pana la finalul timpului.

Trebuie sa fiti rapizi si sa imperecheati fiecare personaj Shimmer si Shine cu fiecare litera din spatele pieselor de memorie, iar voi o sa vedeti cum personajele Nickelodeon vor veni din ce in ce mai des cu diferite alte provocari pentru copii, pe care voi sa le jucati gratuit chiar si pe telefon si pe tableta online. Distractie placuta!

 

Shimmer si Shine Intoarce si Potriveste

Cum se joaca Shimmer si Shine Intoarce si Potriveste?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.