Puzzle cu Among Us

📅14.11.2020, jucat de: 3288 ori, voturi: 11

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Puzzle cu Among Us?

Va aducem in fiecare zi cele mai noi si cele mai interesante jocuri de baieti cu Among Us, iar astazi dragi prieteni o sa vedeti ca am adus o super provocare Puzzle cu Among Us, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa acumulati cat mai multe puncte.

Voi dragi prieteni trebuei sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa ajutati fiecare personaj Among Us sa rezolve o noua imagine puzzle, astfel ca trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa vedeti cum puteti sa acumulati foarte multe puncte.

Fiecare nivel al jocului o sa aiba o noua imagine cu personajele Among Us sau cu portrete Among Us din diferite jocuri online, iar voi dragi prieteni trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, sa reusiti sa folositi MOUSE-ul pentru a lua fiecare piesa puzzle si sa vedeti cum puteti ca in cel mai scurt timp veti avea o poza completa.

Veti gasi o gramada de nivele, iar imaginile sunt diferite in fiecare nivel, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, puteti sa acumulati o grmaada de puncte. Nu va fi usor deloc, deoarece personajele Among Us 2020 au pregatit un timp limitat in care sa asezati piesele puzzle in locul potrivit pentru ca imaginea sa fie completa.

Diferite alte jocuri 2021 cu Among Us vor fi gata sa apara pe site-ul nostru, iar voi le veti putea juca chiar si pe telefon si pe tableta online in cel mai scurt timp aici pe site-ul nostru. Distractie placuta!

Puzzle cu Among Us

Cum se joaca Puzzle cu Among Us?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.