Omoara Virusul

📅07.05.2020, jucat de: 979 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Omoara Virusul?

Unul dintre cele mai interesante jocuri Match 3 apare astazi aici pe site-ul nostru, un joc Bejeweled sau Candry Crash cum le cunoastem cu totii, in care o sa vedeti ca o sa fiti doctori si trebuie sa va luptati impotriva virusului Covid-19 sau Coronavirus, iar in acelasi timp, o sa reusiti sa acumulati o gramada de puncte in timpul in care va jucati.

Voi dragi copii o sa vedeti ca in acest joc 2020 de indemanare, toate obiectele din jocul Match 3 vor fi virusi de diferite feluri si de diferite culori, pe care voi folosind mouse-ul, trebuie sa ii distrugeti in fiecare nivel pentru a reusi sa treceti mai departe in fiecare nivel pe care il deschideti. Coronavirusul va fi reprezentat in acest joc online de o gramada de tipuri de virusi, iar voi o sa vedeti ca o sa aveti virusi albastrii cu tentacule, virusi mov, virusi galbeni si verzi pe care trebuie sa ii distrugeti.

Folosind mouse-ul, voi dragi copii trebuie sa incepeti de la un singur virus, care este la distanta de un patratel in orice directie pentru a reusi sa ii distrugeti cat mai multi odata, lucru care o sa va aduca o gramada de puncte. Daca reusiti sa distrugeti un lant de peste 5 virusi, unul din acesti virusi va ramane pe tabla si va avea o putere speciale de a distruge toti virusii de pe un singur rand in momentul in care o sa il distrugeti.

In fiecare nivel al acestui joc pentru copii de 6 anii sau pentru copii de 7 ani, voi dragi copii o sa vedeti cum o sa aveti diferite target-uri sau anumite tinte de punctaj pe care trebuie sa le atingeti sa treceti la nivelul urmator, iar pentru a deveni cei mai buni jucatori va trebui sa faceti acest lucru inainte ca timpul vostru sa expire, astfel o sa luptati in continuare impotriva Coronavirusului aici pe ajocuri.ro. Distractie placuta!

 

Omoara Virusul

Cum se joaca Omoara Virusul?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.