Santa Quest

📅02.12.2020, jucat de: 890 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Santa Quest?

Am adus astazi dragi prieteni aici pe site-ul nostru prima provocare de Craciun 2020, iar astazi o sa vedeti cum puteti sa acumulati o gramada de puncte in cea mai noua aventura si joc de indemanare pe care voi sa il jucati gratuit chiar si pe telefon si pe tableta.

In acest joc, voi dragi copii o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa puteti sa acumulati foarte multe puncte reusind sa folositi MOUSE-ul si sa il ajutati pe Mos Craciun sa isi termine noua aventura si sa fie sigur ca o sa poata sa colecteze toate cadourile de Craciun din fiecare nivel.

Nu va fi usor deloc, deoarece dragi prieteni o sa vedeti ca folosind MOUSE-ul, trebuie sa miscati diferite piese de pe ecran pentru a fi siguri ca o sa reusiti sa ii faceti lui Mos Craciun o carare perfecta care sa il duca la finalul jocului, iar in drumul sau sa ajunga sa colecteze toate cadourile.

Suntem siguri ca o sa va distrati de minune, deoarece dragi prieteni o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa puteti sa acumulati puncte cu fiecare miscare pe care o faceti. Acest joc de Craciun este unul de indemanare si puzzle, deoarece trebuie sa miscati piesele de pe pamant pentru a crea drumul lui Mos Craciun.

Veti vedea cum noi jocuri pentru copii cu Mos Craciun vor fi gata sa apara aici pe site-ul nostru si o sa ajungeti sa aveti cel mai mare punctaj in multe alte jocuri 2020 cu Mos Craciun pe care sa le jucati gratuit chiar si pe telefon si pe tableta online. Distractie placuta!

 

Santa Quest

Cum se joaca Santa Quest?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.