Ce Meme cu Pisici Sunteti

📅13.05.2020, jucat de: 907 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Ce Meme cu Pisici Sunteti?

Pregatim o gramada de jocuri 2020 cu animale aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, iar voi o sa vedeti cum in cel mai nou joc pentru copii cu pisici, o sa va intalniti alaturi de Grumpy Cat, una dintre cele mai cunoscute pisici din lume, care a starnit o gramada de imagini de tip meme.

Astazi, voi dragi copii o sa vedeti cum puteti sa vedeti care dintre pisicile din meme-uri sunteti pe baza a tuturor raspunsurilor pe care le veti da in acest joc online. Trebuie sa fiti siguri de fiecare raspuns pe care il dati, astfel o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa va distrati alaturi de pisica Grumpy Cat. Trebuie sa folositi mouse-ul sa va jucati acest joc, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa acumulati cat mai multe puncte.

Pana la finalul jocului, voi dragi copii o sa aveti ocazia sa vedeti care este meme-ul potrivit pentru voi datorita fiecarui raspuns pe care il dati. Suntem siguri ca o sa va distrati de minune, iar voi dragi prieteni o sa va vedeti cum Grumpy Cat va avea o gramada de icoane de tip emojy pe care voi trebuie sa le selectati pentru a avea un meme potrivit pana la finalul acestui joc.

Trebuie ca folosind mouse-ul, sa raspundeti la fiecare intrebare cu un emojy, iar noi suntem siguri ca o sa va distrati, deoarece emojy-urile pe care le selectati vor fi nervoase, fericite, triste, dracusori, cu sarutari dar si cu o gramada de alte figurine distractive, iar voi o sa vedeti cum pana la finalul acestu joc, pisica voastra va fi cea potrivita pentru fiecare emojy pe care il selectati. Distractie placuta!

 

Ce Meme cu Pisici Sunteti

Cum se joaca Ce Meme cu Pisici Sunteti?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.