Antrenament de Pilot

📅24.04.2020, jucat de: 1014 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Antrenament de Pilot?

Pregatim o gramada de jocuri cu Avioane aici pe site-ul nostru, unde dragi prieteni suntem siguri ca o sa va distrati de minune, deoarece aceste jocuri online de baieti si de indemanare va ajuta sa pilotati cat mai multe avioane interesante.

Astazi, am pregatit jocul Antrenament de Pilot in care dragi copii o sa vedeti cum in cel ami scurt timp, o sa ajungeti sa vedeti cum puteti sa acumulati cat mai multe puncte in fiecare antrenament de pilotat avioane. Trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa vedeti ca puteti sa colectati cat mai multe stele si sa pilotati cat mai bine fiecare avion din acest joc online.

Voi dragi prieteni o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa selectati o gramada de avioane interesante si pe care sa le pilotati cat mai bine folosind tastele SAGETI si o sa reusiti sa va terminati fiecare antrenament din mijlocul padurii cu cat mai multe puncte. O sa vedeti ca avionul din acest joc online va fi un avion rosu cu dungi albe pe aripi.

O sa conduceti acest avion rosu prin mijlocul padurii, unde trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa colectati cat mai multe stele aurii folosind tastele SAGETI sa controlati avionul. Trebuie sa faceti tot posibilul sa ajungeti pana la finalul acestui joc. O sa aveti 10 vieti pentru avionul vostru, ceea ce inseamna ca de fiecare data cand o sa loviti un copac din padure, o sa vi se scada o viata.

Pentru a avea cel mai mare punctaj din acest joc online, trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti sa colectati cat mai multe stele aurii si sa va tineti avionul functional pana la finalul jocului, iar noi suntem siguri ca o sa ajungeti sa aveti o gramada de puncte si avioane deschise, iar voi o sa gasiti o gramada de alte jocuri 2020 cu avioane pentru copii chiar aici pe site-ul nostru. Distractie placuta!

 

Antrenament de Pilot

Cum se joaca Antrenament de Pilot?

Jucati-va folosind tastele SAGETI.