Adam si Eva 8

📅01.12.2020, jucat de: 1208 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Adam si Eva 8?

Un nou joc online pentru copii extrem de interesant si de distractiv din categoria de jocuri cu Adam si Eva apare astazi chiar aici pe site-ul nostru, iar voi o sa aveti ocazia sa va distrati si sa reusiti ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa acumulati cat mai multe puncte.

Trebuie sa fiti foarte bine pregatiti, deoarece acesta este un nou joc online de logica, in care trebuie sa faceti tot posibilul sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa il ajutati pe Adam sa treaca cu bine peste fiecare nivel, deoarece este un nou joc online de logica, in care trebuie sa il ajutati pe Adam sa treaca cu bine peste fiecare obstacol.

Nu o sa fie usor deloc, deoarece acesta este un nou joc pentru copii, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa il ajutati pe Adam sa ajunga cu bine peste fiecare obstacol. Trebuie sa apasati cu MOUSE-ul pe diferite obiecte care vor face diferite actiuni precum florile, galetile, butoaiele dar si diferitele puncte care o sa ajunga sa la finalul jocului.

Chiar daca nu este usor, suntem siguri ca o sa vedeti cum Adam poate sa ajunga cat mai departe si cat mai aproape de Eva, iar noi suntem siguri ca o sa vedeti cum diferite alte jocuri pentru copii cu Adam si Eva vor continua sa apara aici pe site-ul nostru in cel mai scurt timp. Distractie placuta!

 

Adam si Eva 8

Cum se joaca Adam si Eva 8?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.