Adam and Eve Go 3

📅08.06.2021, jucat de: 69 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Adam and Eve Go 3?

Jocurile cu Adam si Eva sunt printre cele mai frumoase jocuri de pe internet care combina elemente de aventura cu elemente puzzle, motiv pentru care nu trebuiesc ratate, si noi te invitam acum sa incerci jocul Adam and Eve Go 3, cel mai nou din serie!

Doar cu ajutorul tau poate Adam sa ajunga la Eva!

Spre deosebire de jocurile din seria principala, Adam nu sta doar si asteapta sa ii eliberezi tu o cale, ci va trebui sa i-o eliberezi in mod activ, miscand personajul la fel ca in jocurile de platforma-aventura, si te vei folosi de tastele sageti pentru asta.

Incearca sa ajungi la finalul traseelor din fiecare nivel, si sa eviti capcanele si inamicii de pe teren, caci ai doar trei vieti la dispozitie, si daca le pierzi pe toate, vei pierde si jocul, si suntem siguri ca nu vrei asta, nu?

Daca pierzi vieti, colecteaza inimile cand le gasesti pe traseu, ca sa ai mai multe, si fa bine si strange si fructe, caci ele reprezinta punctajul tau, si ar trebui sa incerci sa faci un punctaj cat se poate de mare pana la sfarsit de joc!

Noi iti uram acum mult succes si distractie placuta la aventura pe care urmeaza sa o ai, invitandu-te sa incerci si alte jocute ale noastre, nu vei regreta!

Adam and Eve Go 3

Cum se joaca Adam and Eve Go 3?

Folositi sagetile.