Aventura Sticlutei Magice

📅17.12.2020, jucat de: 646 ori, voturi: 4

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Aventura Sticlutei Magice?

Potion Flip este un joc din categoria magicienilor, in care va trebui sa te imprietenesti cat mai bine cu o sticluta magica. Sticluta cu potiune magica este foarte jucausa, iar principala sa abilitate este sa sara cat mai mult prin incamerea in care este, insa tu va trebui sa o directionezi astfel incat sa ajungi cu aceasta la cazanul (oala) cu magie unde Harry Potter pregateste cea mai noua solutie magica.

Fii cu bagare de seama la toate elementele din jurul tau, incearca sa nu faci nici un pas gresit, deoarece te poate costa viata. Daca scapi sticluta jos, vei fi capabil sa o spargi si in felul acesta va trebui sa dai socoteala in fata magicianului. Dupa fiecare nivel pe care reusesti sa il duci la bun sfarsit, vei fi recompensat cu puncte bonus care te pot ajuta sa iti cresti nivelul de satisfactie in joc, iar alaturi cu acestea poti sa deblochezi nou nivele si misiuni pe care sa le incepi alaturi de potiunea magica care sare.

Un lucru important este ca poti sa faci o saritura dubla in cazul in care vrei sa ajungi mai departe, insa pentru aceasta va trebui sa apesi de doua ori la intervale de timp diferentiate pentru a reusi sa sari peste obstacolele care sunt mai indepartate.
 

Aventura Sticlutei Magice

Cum se joaca Aventura Sticlutei Magice?

foloseste mouse-ul pentru a te deplasa prin sarituri