T-Rex Alearga

📅07.10.2020, jucat de: 1566 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul T-Rex Alearga?

Aducem o gramada de jocuri interesante aici pe site-ul nostru, iar astazi dragi copii o sa gasiti jocul T-Rex Alearga, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa ajungeti cat mai departe alaturi de micutul personaj dinozaur pe care trebuie sa il ajutati sa termine aceasta noua aventura cu cat mai multe puncte.

In acest joc online de baieti, o sa vedeti ca personajul principal este cel mai mare si cel mai de temut dinozuar din toate timpurile. T-Rex este un dinozaur carnivor foarte mare care alearga in doua picioare, iar voi dragi copii trebuie sa folositi MOUSE-ul sa va controlati personajul dinozaur pana la finalul acestui joc si sa fiti siguri ca o sa aveti cel mai mare punctaj.

Acesta este un nou joc 2020 de aventura, in care trebuie sa alergati cat mai departe astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa ajutati dinozaurul T-Rex sa sara in aer in momentul in care o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa puteti sa sariti peste fiecare obstacol pe care il intalniti alaturi de dinozaurul din acest joc.

Pentru a reusi sa acumulati cat mai multe puncte, trebuie sa jucati cat mai mult timp si sa fiti siguri ca o sa reusiti ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti ca pana la final, o sa reusiti sa il protejati pe T-ReX si sa vedeti cum o sa colectati cat mai multe mici etichete.

Veti vedea o gramada de alte jocuri 2020 de aventura pe care voi sa le jucati gratuit alaturi de toti prietenii vostri, astfel incat in cel mai scurt timp, o sa vedeti ca puteti sa deveniti cei mai buni jucatori si in cel mai scurt timp, alaturi de T-Rex si alti dinozauri pe care o sa ii vedeti in diferite alte provocari de aventura aici pe site-ul nostru. Distractie placuta!

 

T-Rex Alearga

Cum se joaca T-Rex Alearga?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.