Curse Imposibile Cascadorii cu Masini

📅27.09.2020, jucat de: 706 ori, voturi: 4

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Curse Imposibile Cascadorii cu Masini?

Ne bucuram sa va revedem pe site-ul nostru, unde dragi prieteni am incercat sa aducem mereu cele mai noi jocuri 3D pentru copii pe care sa le jucati gratuit chiar si pe telefon si pe tableta online, iar astazi va asteptam alaturi de jocul Curse Imposibile Cascadorii cu Masini.

Acesta este unul dintre cele mai interesante jocuri de baieti, in care dragi prieteni trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa acumulati cat mai multe puncte, o sa ajungeti sa vedeti cum puteti sa conduceti diferite masini 3D pe care voi sa le conduceti folosind tastele SAGETI de pe tastatura.

Nu este usor deloc, deoarece dragi copii o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa fiti cei mai buni soferi si o sa vedeti cat de dificile este fiecare nivel in acest simulator 3D, deoarece trebuie sa faceti diferite tipuri de cascadorii cu masinile 3D pentru a acumula puncte si pentru a primii cat mai multi bani.

Fiecare nivel este diferit, iar voi dragi copii o sa vedeti cum fiecare curba poate fi o noua cascadorie in care puteti sa faceti drifturi, o sa puteti gasi fiecare rampa si sa sariti in aer iar voi dragi prieteni o sa vedeti ca in cel mai scurt timp, diferite masini 3D vor putea sa apara si in garajul vostru.

Cascadoriile pe care le faceti va aduca bani in contul vostru, iar voi dragi copii o sa vedeti cum puteti sa folositi banii sa va cumparati diferite alte masini 3d pe care sa le conduceti si alaturi de care sa faceti cele mai tari cascadorii. Distractie placuta!

Curse Imposibile Cascadorii cu Masini

Cum se joaca Curse Imposibile Cascadorii cu Masini?

Jucati-va folosind tastele SAGETI.