Curse Nesimtite

📅02.06.2021, jucat de: 1044 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Curse Nesimtite?

Cand un joc este intitulat Curse Nesimtite, te poti deja astepta la foarte multa distractie nebuna si plina de actiune cum nu ai parte chiar in fiecare zi, motiv pentru care am adaugat jocul, stiind ca exista un numar foarte mare de baieti interesati de astfel de continut!

Ataca vehiculele inamice si castiga cursele!

In acest joc vei avea multiple curse, fiecare cu un traseu mai complicat ca cel de dinainte, si trebuie sa dai tot ce ai mai bun sa treci primul linia de sosire, si daca pe parcurs poti elimina ceilalti concurenti, si mai bine.

Poti face asta atacandu-i cu bate sau altfel de arme pe care le poti gasi pe trasee, dar ai grija sa nu te loveasca ei in schimb, sau sa te lovesti de obstacole prea mult, caci daca iti pierzi toata bara de viata, pierzi si jocul.

Pentru a conduce te vei folosi de tastele sageti, si cu bara de spatiu poti ataca. Daca poti strange monezi de pe traseu, fa-o, pentru ca le poti folosi sa cumperi masini mai rapide, sau arme mai puternice, care te vor ajuta in competitie!

Noi iti dorim mult succes, distractie placuta, si te invitam cu drag sa ramai alaturi de noi si sa continui distractia chiar acum!

Curse Nesimtite

Cum se joaca Curse Nesimtite?

Folositi sagetile si bara de spatiu.