Blob Kart

📅28.07.2020, jucat de: 1089 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Blob Kart?

Am adus astazi dragi copii un nou joc 3D de baieti pe care il puteti intalni chiar aici pe site-ul nostru, unde o sa vedeti ca am adus o noua super provocare pe care dragi copii o sa le puteti intalni doar aici pe site-ul nostru, unde o sa va puteti distra conducand cele mai interesante masini 3D.

Voi dragi copii o sa vedeti ca am adus o noua provocare 3D, in care dragi copii trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, sa folositi tastele SAGETI de pe tastatura pentru a fi siguri ca o sa puteti sa conduceti masinile 3D din fiecare nivel.

In momentul in care o sa incepeti jocul, o sa vedeti ca veti conduce un kart 3D. Am pregatit pentru voi o gramada de curse interesante in acest joc online, iar voi dragi copii trebuie sa faceti tot posibilul sa terminati fiecare provocare a jocului. Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, trebuie sa treceti linia de finish, insa acest lucru va fi mai dificil, deoarece trebuie sa terminati inainte ca timpul sa expire.
In fiecare cursa o sa aveti o noua provocare, insa trebuie sa fiti atenti si la pericolele care va asteapta pe traseu. Veti intalni o gramada de pericole care o sa va faca sa incetiniti si sa fiti siguri ca o sa puteti sa acumulati puncte reusind sa terminati cursele, iar noi vom continua sa pregatim diferite alte jocuri 2020 cu masini 3D pe care sa le jucati gratuit. Distractie placuta!

Blob Kart

Cum se joaca Blob Kart?

Jucati-va folosind tastele SAGETI.