Joker 5

📅01.06.2020, jucat de: 1160 ori, voturi: 4

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Joker 5?

Bine v-am regasit dragi copii aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, unde dragi prieteni incercam sa aducem pentru voi mereu cele mai interesante jocuri de baieti si de aventura pe care voi o sa le gasiti doar in categoriile voastre preferate.

Astazi, va asteptam alaturi de jocul Joker Forever sau Joker 5, in care dragi copii trebuie sa fiti foarte atenti si foarte bine pregatiti, deoarece acesta este un nou joc online de actiune si de aventura precum jocurile GTA, in care trebuie sa conduceti masini, sa castigati lupte si sa vedeti cum puteti sa va impuscati fiecare adversar care va iese in cale.

In acest joc online de baieti, voi dragi copii o sa vedeti cum pana la finalul acestui joc online pentru copii, o sa vedeti ca Joker, personajul negativ din categoria de jocuri cu Batman este personajul principal, iar el va pregati pentru voi o super provocare de aventura si un joc simulator complet.

Toti baietii de pe site-ul nostru isi doresc astazi sa fie in pielea lui Joker chiar si pentru o putina perioada de timp, astfel ca in momentul in care o sa reusiti sa deveniti cei mai buni jucatori din seria Joker. Suntem siguri ca o sa va distrati, deoarece acesta este un nou joc 2020 cu masini 3D, un joc cu impuscaturi si jocuri online de lupte.

O sa vedeti cum o sa va plimbati pe strada in acest joc simulator 3D, iar voi alaturi de Joker trebuie sa supravietuiti pentru cat mai mult timp, iar voi o sa ajungeti ca in cel mai scurt timp o sa aveti punctajul cel mai mare. Distractie placuta!

 

Joker 5

Cum se joaca Joker 5?

Jucati-va folosind tastele A, S, W, D si MOUSE-ul.