Parcati Camioane in Depozit

📅19.01.2020, jucat de: 1830 ori, voturi: 11

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Parcati Camioane in Depozit?

Am adus astazi pentru toti baietii de pe site-ul nostru un nou joc 3D cu camioane si masini, pe care sa il jucati folosind tastele SAGETI, conducand aceste masini extrem de reale.

Voi dragi prieteni o sa vedeti ca am adus un nou joc online de parcat, in care trebuie sa fiti foarte bine pregatiti si foarte atenti, deoarece acesta este singurul mod in care o sa deveniti cei mai buni jucatori dar si cei mai buni soferi de masini 3D de pe site-ul nostru.

In aceasta noua provocare de parcat masini 3D, o sa vedeti ca va veti afla in mijlocul orasului simulator, pe unul dintre cele mai mari santiere de pe site-ul nostru, unde am pregatit o gramada de trasee speciale pe care trebuie sa le urmati si sa vedeti cum puteti sa parcati fiecare masina 3D in locul potrivit, astfel incat sa reusiti sa acumulati cat mai multe puncte.

Nu o sa fie usor deloc, deoarece o sa conduceti camioane 3D destul de mari si de puternice, iar drumul pe care noi l-am trasat folosind garduri de interdictie va fi unul destul de stramt. Pentru a avea un punctaj foarte mare, trebuie sa folositi tastele SAGETI pentru a conduce aceste camioane si masini 3D fara sa loviti nici unul dintre aceste garduri de interdictie.

Fiecare gard pe care il atungeti cu masina 3D va va scadea din puncte, astfel ca trebuie sa fiti foarte atenti si concentrati, astfel incat sa luati fiecare curba la stanga sau la dreapta fara sa va loviti de nici un indicator. Trebuie sa ajungeti la finalul traseului intr-un timp cat mai scurt si sa parcati camionul 3D fara sa faceti accident, astfel o sa aveti cel mai mare punctaj. Distractie placuta!

 

Parcati Camioane in Depozit

Cum se joaca Parcati Camioane in Depozit?

Jucati-va folosind tastele SAGETI sau A, S, W, D.