Brainy Cars

📅11.10.2020, jucat de: 1648 ori, voturi: 7

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Brainy Cars?

Bine v-am regasit dragi copii aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, unde aducem pentru voi o gramada de jocuri pentru copii pe care voi sa le jucati gratuit alaturi de toti prietenii vostri. In acest joc cu masini de baieti, voi dragi copii trebuie sa creati drumuri perfecte pentru fiecare nivel.

Voi dragi copii o sa vedeti ca este un nou joc online de indemanare, in care folosind MOUSE-ul, trebuie sa reusiti sa acumulati cat mai multe puncte reusind sa creati o gramada de drumuri noi pentru masinile voastre monster truck pe care o sa le controlati folosind tastele SAGETI pana la finalul acestui joc online pentru copii.

Pentru inceput, o sa vedeti cum puteti sa va personalizati masina de inceput, ceea ce inseamna ca o sa puteti sa va selectati culoarea la masina dar si obiectele care sa va faca masina unica. O sa puteti sa vedeti ce putere are masina, ce viteza, cat combustibil poate sa aiba dar si ce fel de suspensie are masina, astfel incat sa se descurce cat mai bine pe drumul pe care voi il veti crea folosind MOUSE-ul.

In fiecare nivel al acestui joc de baieti, o sa vedeti ca masina voastra incepe dintr-un loc, iar fiind foarte atenti si bine pregatiti, trebuie sa reusiti ca in cel mai scurt timp, o sa creati o linie care se va transforma in drum si sa ajungeti sa ghidati masina pana la linia de finish pentru a deveni cei mai buni constructori.

Veti vedea ca diferite alte jocuri 2020 cu camioane, jocuri cu masini si jocuri de baieti pe care voi sa le jucati gratuit alaturi de toti prietenii vostri, iar noi suntem siguri ca o sa va gasiti jocul preferat pentru a fi siguri ca sunteti cei mai buni jucatori pentru copii. Distractie placuta!

Brainy Cars

Cum se joaca Brainy Cars?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.