Cascadorii cu Formula 1

📅26.02.2020, jucat de: 847 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Cascadorii cu Formula 1?

O sa gasiti astazi dragi prieteni aici pe ajocuri.ro jocul Cascadorii cu Formula 1, un joc 3D de baieti in care suntem siguri ca o sa va distrati de minune si o sa ajungeti ca alaturi de toti prietenii vostri, sa reusiti sa vedeti cum in cel mai scurt itmp, o sa ajungeti sa acumulati foarte multe puncte conducand masini de Formula 1.

In acest joc de baieti online, voi dragi copii o sa gasiti pentru prima oara o provocare simulator, un joc 3D cu masini de formula 1, in care dragi prieteni trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, sa ajungeti sa vedeti cum puteti sa conduceti aceste masini 3D de Formula 1 in cel mai bun mod si sa acumulati foarte multe puncte.

O sa vedeti ca in acest joc online simulator de baieti, o sa aveti un oras intreg in care sa va plimbati cu masina de Formula 1 de pe site-ul nostru, iar voi dragi copii trebuie sa faceti tot posibilul sa invatati alaturi de masina voastra sa faceti cele mai interesante dar si cele mai periculoase cascadorii. Masinile Formula 1 sunt foarte greu de controlat, deoarece acestea sunt foarte rapide si puternice, iar ele pot lua foc foarte usor.

Trebuie sa fiti extrem de atenti si sa vedeti cum folosind tastele SAGETI sau tastele A, S, W, D de pe tastatura sa tineti sub controla masina formula 1 din acest joc online, iar voi puteti sa deveniti cei mai buni piloti de curse de pe site-ul nostru.

Pentru a incepe sa aveti din ce in ce mai multe puncte din acest joc , voi dragi copii trebuie sa conduceti masina de Formula 1 prin intregul oras, deoarece trebuie sa gasiti cat mai multe locuri potrivite pentru a reusi sa faceti cascadorii cat mai periculoase. Nu o sa fie usor deloc, insa suntem siguri ca in cel mai scurt timp, voi alaturi de masina de Formula 1 o sa ajungeti departe, o sa sariti de pe cat mai multe rampe si o sa va loviti de cat mai multe popice de bowling de pe drum si din aer. Distractie placuta!

 

Cascadorii cu Formula 1

Cum se joaca Cascadorii cu Formula 1?

Jucati-va folosind tastele SAGETI sau tastele A, S, W, D.