Retro Drift

📅09.09.2020, jucat de: 371 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

Descrierea jocului Retro Drift

Jocul online Retro Drift apare astazi aici pe site-ul nostru, unde incercam sa aducem pentru voi o gramada de jocuri 3D cu masini, iar astazi, aveti ocazia sa va distrati reusind sa ajungeti cat mai departe intr-un nou joc online de curse cu drifturi.

In acest joc online 3D, o sa vedeti ca am pregatit pentru voi o super masina de baieti, pe care trebuie sa o conduceti folosind MOUSE-ul. Masina pe care astazi o sa o folositi este una de culoare roz, iar voi dragi copii o sa vedeti cat de puternica si de rapida odata ce incepeti sa faceti drifturi pe fiecare platforma din acest joc online pentru baieti.

Trebuie sa fiti foarte atenti, deoarece trebuie sa faceti drifturi in partea stanga si in partea dreapta cu masina voastra 3D, astfel ca trebuie sa apasati click stanga pe MOUSE pentru a face drift si sa nu apasati pentru a redresa masina 3D si sa o faceti sa mearga din nou trept, iar noi suntem siguri ca o sa va distrati si o sa ajungeti ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa acumulati cat mai multe puncte.

Pentru a deveni cei mai buni jucatori de pe site-ul nostru, voi dragi copii o sa vedeti ca trebuie ca in cel mai scurt timp, sa ajungeti sa fiti cat mai rapizi si sa reusiti sa conduceti masina 3D cat mai rapid in fiecare curba oricat de scurta si de abrupta este, iar voi o sa ajungeti sa vedeti cum pana la finalul jocului, daca reusiti sa nu cadeti de pe platforma sa fiti siguri ca o sa puteti sa aveti cel mai mare punctaj.

Chiar daca nu este usor deloc, o sa va distrati si o sa deveniti cei mai buni soferi de masinute 3D de pe site-ul nostru, iar voi o sa acumulati multa experienta si o sa aveti provocari din ce in ce mai dificile de pilotaj in curse periculoase. Distractie placuta!

 

Retro Drift

Cum se joaca Retro Drift?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.

Cum ti s-a parut jocul?

Acest joc nu are nici un comentariu adaugat! Fii tu primul care lasa un comentariu!