Parcati Masinile de Politie

📅06.06.2020, jucat de: 1315 ori, voturi: 38

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Parcati Masinile de Politie?

Sunt foarte multe jocuri 3D pregatite aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, pe care sa le gasiti in categoriile de jocuri de baieti si cu masini, iar astazi, o sa vedeti ca am pregatit pentru voi o super provocare de condus masini de politie si de parcat aceste masini in diferite locuri dificil de ajuns.

Astazi, voi dragi prieteni trebuie sa aratati ca sunteti soferi profesionisti, ceea ce inseamna ca trebuie sa conduceti fiecare masina 3D de politie pe care noi o avem in garaj, lucru care nu o sa fie usor deloc, deoarece fiecare provocare online va avea o provocare diferita intr-un loc special pe care este extrem de dificil de condus.

O sa vedeti ca am pregatit o gramada de masini 3D de politie care vor fi chiar de diferite marimi si de diferite culori, iar voi trebuie sa folositi tastele SAGETI pentru a controla fiecare masina de politie. O sa gasiti diferite trasee extrem de dificile, deoarece dragi copii o sa conduceti pe diferite platforme si pe tevi periculoase, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti ca in cel mai scurt timp,  sa ajungeti la locul de parcare.

Timpul vostru va fi limitat pentru fiecare nivel, astfel ca trebuie sa conduceti cat mai rapid posibil, lucru care chiar daca nu este usor, va fi necesar pentru ca voi sa aveti cat mai multe puncte. Fiecare masina de Politie se va conduce diferit, iar voi trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa controlati toate masinile cat mai bine si sa le parcati fara sa faceti nici un accident. Distractie placuta!

 

Parcati Masinile de Politie

Cum se joaca Parcati Masinile de Politie?

Jucati-va folosind tastele SAGETI.