Sniper Trigger

📅20.09.2020, jucat de: 816 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Sniper Trigger?

Jocul Sniper Trigger apare astazi aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, unde dragi prieteni incercam mereu sa aducem jocuri cu impuscaturi si jocuri de baieti pe care sa le incercati gratuit pe telefon si pe tableta alaturi de prietenii vostri in fiecare zi.

Astazi, o sa vedeti ca am adus un nou joc 3D cu impuscaturi, in care indemanarea voastra este foarte importante deoarece veti fi pe acoperisul unui bloc, iar tintele voastre vor fi la o distanta destul de mare, astfel ca am pregatit pentru voi o gramada de arme cu luneta pe care sa le folositi, astfel incat in cel mai scurt timp, o sa puteti sa ajungeti sa va vedeti tintele mult mai aproape.

Chiar daca nu este usor deloc, voi dragi copii o sa vedeti cum puteti sa folositi MOUSE-ul in acest joc 3D pentru a fi siguri ca va controlati arma, va puneti tinta si sa reusiti sa va impuscati fiecare oponent din fiecare nivel inainte sa ramaneti fara gloante, lucru care nu va fi usor si trebuie sa fiti mereu atenti.

Veti avea un numar diferit de oponenti in fiecare nivel al jocului, insa numarul de gloante pe care le aveti la dispozitie va fi acelasi. Veti avea cate 5 gloante in fiecare nivel, insa de la 3 oponenti la 5 oponenti, tinta voastra trebuie sa fie din ce in ce mai buna, chiar daca nivelul va fi din ce in ce mai dificil, iar oponentii vostri se vor misca pe harta.

Trebuie sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa va impuscati tintele cu fiecare glont pe care il trageti iar voi o sa aveti cel mai mare punctaj al jocului si veti vedea cum diferite alte jocuri 2020 cu impuscaturi si jocuri 3D de baieti vor continua sa apara chiar aici pe site-ul nostru. Distractie placuta!

Sniper Trigger

Cum se joaca Sniper Trigger?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.