Zombie Prosti

📅16.07.2021, jucat de: 994 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Zombie Prosti?

Tinand cont ca sunt morti, si vor sa manance creieri fara ca a lor sa functioneze, poti foarte usor sa zici ca un zombi este prost, dar asta poate il face si mai periculos, motiv pentru care in aceasta apocalipsa esti inarmat cu un pistol, si vei da tot ce ai mai bun sa elimini toti acesti morti cu jocul Zombie Prosti!

Tinteste si impusca toti zombi!

In fiecare nivel vei avea mai multi zombi de eliminat, si ei vor fi pusi in diferite unghiuri la care sa fie greu sa ajungi, si vor exista si capcane sau obstacole intre tine si ei. Gaseste cel mai bun unghi de a trage in ei, timpul potriviti, si trage cu arma in ei apoi folosindu-te de mouse.

Daca ai eliminate toti zombi, ai trecut nivelul, dar asta trebuie sa faci folosind numarul limitat de gloante pe care il ai pentru fiecare nivel, deci ai grija sa nu tragi degeaba de prea multe ori, caci poti cu usurinta sa pierzi jocul.

Lasa distractia sa inceapa chiar acum, cum doar aici poti avea parte de ea, si stai alaturi de noi, caci avem si mai multe jocute noi si distractive pregatite astazi aici pentru tine!

Zombie Prosti

Cum se joaca Zombie Prosti?

Folositi mouse-ul.