Avioane Dragute Timp de Memorie

📅07.09.2020, jucat de: 657 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Avioane Dragute Timp de Memorie?

Cele mai interesante jocuri online cu Super Aripi apar chiar aici pe site-ul nostru, unde astazi o sa gasiti jocul Avioane Dragute Timp de Memorie, in care o sa vedeti cat de multe imagini cu avioane din Super Wings pot fi vazute foarte repede.

Voi dragi prieteni o sa vedeti ca acesta este un nou joc online de memorie, in care o sa vedeti cum puteti sa acumulati cat mai multe puncte pentru a fi siguri ca o sa ajungeti sa gasiti fiecare piesa de memorie de care aveti nevoie pentru a fi siguri ca o sa ajungeti ca in cel mai scurt timp, sa ajutati avioanele Super Aripi sa termine fiecare nivel.

Veti avea in fata voastra trei nivele diferite ca dificultate, unul usor, unul mediu si unul dificil, iar voi trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa acumulati cat mai multe puncte reusind ca alaturi de avioanele din acest joc, sa reusiti sa folositi mouse-ul pentru a fi siguri ca o sa ajungeti sa le imperecheati pe fiecare.

In fiecare runda, o sa aveti un anumit numar de piese de memorie, iar voi trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti ca in cel mai scurt timp, sa ajungeti sa imperecheati imagini care au aceleasi personaje Super Aripi pe ele. Nu o sa fie usor, deoarece numarul de piese de memorie va fi unu destul de mare, iar voi trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa terminati aceasta noua provocare online.

Veti gasi o gramada de alte jocuri 2020 cu Super Aripi aici pe site-ul nostru si o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa vedeti care sunt noile provocari din aceasta categorie de jocuri pentru copii. Distractie placuta!

 

Avioane Dragute Timp de Memorie

Cum se joaca Avioane Dragute Timp de Memorie?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.