Creioane Grabite Online

📅16.10.2021, jucat de: 873 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Creioane Grabite Online?

Daca va plac jocurile de curse si de indemanare cu mouse-ul, atunci este ziua voastra norocoasa, intrucat chiar in acest moment va veti putea distra pe cinste cu jocul intitulat Creioane Grabite Online, un joc 3d care are toate aceste elemente, si mult mai multe, rezultand intr-o experienta foarte distractiva si de neuitat!

Coloreaza traseul si castiga cursa!

Da click si tine apasat pe mouse in timp ce te misti dreapta si stanga pe traseu ca sa strangi si mai multe creioane, pentru ca cu cat aduci mai multe creioane la sfarsit de traseu, cu atat vei avea mai multe puncte bonus.

Ai grija de obstacole, caci de fiecare data cand le vei lovi, vei pierde din creioane, deci nu lasa sa pierzi prea multe, chiar daca in unele locuri acest lucru va fi inevitabil.

Cu cat reusesti sa colorezi mai mult din imaginea de la sfarsit de traseu, cu atat numarul de monezi pe care il vei castiga va fi mai mare, asa ca fi pe faza mereu!

Mult succes iti dorim, distractie pe cinste, si speram sa te revedem cat mai curand, caci jocurile inca vor veni pentru tine, pe banda rulanta!

Creioane Grabite Online

Cum se joaca Creioane Grabite Online?

Folositi mouse-ul.