Dinozaurul Chrome

📅13.03.2021, jucat de: 2880 ori, voturi: 15

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Dinozaurul Chrome?

Daca stai mult pe internet, exista mereu sansa ca acesta sa cada, si sa nu ai semnal, dar daca folosesti Google Chrome, poti sa iti petrecti timpul pe care trebuie sa il astepti ca internetul sa revina jucandu-te un joc din interiorul programului, un joc de fugit cu un dinozaur. Ei bine, noi nu iti dorim sa iti cada internetul ca sa il joci, asa ca ti-l oferim chiar acum si aici online, pe gratis, deci pentru nimic in lume nu ar trebui sa ratezi un joc precum Dinozaurul Chrome.

Pe masura ce dinozaurul fuge si avanseaza prin desert, tu trebuie sa il ajuti sa sara peste cactusii dar si orice alt fel de copac sau obstacol din calea lui, primind puncte pentru firecare obstacol peste care ai sarit cu succes. Evident, asta inseamna ca trebuie sa avansezi cat se poate de departe si sa incerci sa faci un punctaj mare cu dinozaurul care alearga si sare.

Acum ca stii cat de simplu este jocul, nimic nu ar trebui sa te opreasca din a-l incerca in acest moment, te vei distra pe cinste, garantat, si speram sa te vedem jucand si alte jocuri noi cum doar pe site-ul nostru poti sa gasesti!

Dinozaurul Chrome

Cum se joaca Dinozaurul Chrome?

Folositi mouse-ul.