Asamblati Tiranobot 3D

📅10.07.2020, jucat de: 851 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Asamblati Tiranobot 3D?

Toti baietii de pe site-ul nostru vor putea juca un nou joc puzzle 3D online, in care dragi copii o sa ajungeti sa acumulati o gramada de puncte. In acest joc de baieti, o sa ajungeti sa aveti un robot dinosaur 3D extrem de interesant.

Acest joc puzzle si de indemanare este unul pentru copii si pentru prescolari, in care dragi copii o sa aveti ocazia sa invatati care sunt locurile speciale in care puteti sa puneti lucruri si obiecte pentru a le creste si pentru a avea un obiect functional, precum un robot, care are o gramada de piese diferite si care trebuie asamblate in locul potrivit pentru a fi siguri ca o sa ajungeti sa vedeti pentru prima oara un tiranozaur.

Trebuie sa fiti foarte rapizi si foarte bine pregatiti, deoarece acesta este singurul mod in care o sa ajungeti sa acumulati o gramada de puncte. Tiranobot are o gramada de piese, iar voi trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa luati fiecare piesa 3D din acest robot si sa puteti sa il asamblati piesa cu piesa, iar voi o sa puteti sa acumulati o gramada de puncte in acest joc puzzle.

O sa vedeti cum folosind mouse-ul, o sa luati piesele de robot si o sa le puneti in locul potrivit si sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa puteti sa aveti piese mari pe care ulteriori sa le asamblati. Trebuie sa le sudati si sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa aveti un dinozaur robot functional si o sa puteti sa aveti cel mai mare punctaj de pe site-ul nostru. Distractie placuta!

 

Asamblati Tiranobot 3D

Cum se joaca Asamblati Tiranobot 3D?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.