Curse Fericite Online

📅27.03.2021, jucat de: 682 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Curse Fericite Online?

Daca esti baiat, sansele sunt foarte mari ca iubesti ideea de a conduce o motocicleta, dar s-ar putea sa fi prea tanar pentru a face asta in siguranta in lumea reala, motiv pentru care a doua cea mai buna optiune pentru asta este sa te joci jocuri cu motociclete online cat se poate de distractive, cum poti face chiar acum cu jocul nou si distractiv intitulat Curse Fericite Online!

Scopul tau principal va fi ca in fiecare nivel sa ajungi la linia de sosire fara sa te accidentezi, dar si sa o faci intr-un timp optim, pentru ca te vei juca contra-cronometru, asa ca trebuie sa fi si rapid si atent pentru a completa nivelul. Pe traseu vor fi obstacole pe care trebuie sa le eviti, la fel si capcane, dar nu evita monedele, pentru ca poti strange multe monede si sa faci un punctaj foarte mare.

Fiecare nivel nou este putin mai dificil ca cel de dinainte, dar daca iti dai interesul si tot ce ai mai bun, nu vei avea nicio problema, garantat! Ei bine, pentru a conduce motocicleta trebuie sa stii de urmatoarele taste: cu tasta W accelerezi, franezi cu tasta S, folosesti sagetile dreapta si stanga pentru rotatie, si cu bara de spatiu vei putea efectua sarituri.

Este atat de simplu si distractiv acest joc, si acum stii ce ai de facut in el dar si cum, deci poti sa iti incepi timpul fericit si distractiv jucand-ul chiar acum!

Curse Fericite Online

Cum se joaca Curse Fericite Online?

Folositi tastele sageti, tastele W, S, si bara de spatiu.