Anna Accident cu Motocicleta

📅19.03.2020, jucat de: 998 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Anna Accident cu Motocicleta?

Va aducem pentru voi dragi copii unele dintre cele mai dragute jocuri pentru fete pe care sa le jucati gratuit alaturi de personajele voastre preferate. Astazi, am adus un nou joc 2020 cu Regatul de Gheata, in care o sa vedeti ca printesa Anna va fi personajul principal.

Acest nou joc Anna Accident cu Bicicleta, o sa vedeti ca va fi unul extrem de interesant si de distractiv, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa o ajutati pe printesa Disney sa fie sanatoasa. Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi prieteni Anna a avut un accident cu bicicleta si trebuie sa fiti rapizi pentru a ajunge ca printesa voastra sa fie sanatoasa.

In acest joc pentru copii, voi dragi copii trebuie sa fiti siguri ca o sa fiti cei mai buni doctori de pe site-ul nostru, insa pentru asta trebuie sa faceti tot posibilul sa folositi cat mai multe ustensile de doctori dar si medicamente speciale care sa o faca pe pe Anna sa fie sanatoasa si sa aiba posibilitatea sa se plimbe din nou cu bicicleta.

Nu o sa fie usor deloc, deoarece printesa Anna este foarte ranita, iar voi o sa vedeti cum printesa Disney, o sa ajungeti sa vedeti ca Anna are o gramada de zgarieturi pe picior, insa si un os care s-ar putea sa fie rupt. Trebuie sa ajungeti foarte repede la spita, unde trebuie sa reusiti sa ii faceti o radiografie printesei Disney si sa fiti siguri ca o sa puteti sa faceti alegerile potrivite pentru a fi siguri ca administrati tratamentul corect.

Folosind mouse-ul, voi dragi copii o sa puteti sa faceti toate actiunile din acest joc online, lucru care o sa o ajute pe Anna sa se simta din ce in ce mai bine. O sa vedeti ca puteti sa faceti radiografii, o sa aveti de facut injectii, o sa curatati rani dar si o sa reusiti sa vedeti cum printesa Anna se va simti din ce in ce mai bine dupa fiecare tratament pe care il terminati. Distractie placuta!

 

Anna Accident cu Motocicleta

Cum se joaca Anna Accident cu Motocicleta?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.