Ferma de Matematica

📅19.12.2020, jucat de: 1381 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Ferma de Matematica?

Math Farm este un nou joc de matematica simpla in care va trebui sa iti pui mintea si cunostintele matematice la contributie deoarece, bazandu-te pe ele vei putea sa castigi un razboi impotriva insectelor si a monstrilor de la ferma animalelor. Jocul este unul educativ, pe mai multe nivele de dificultate, in care va trebui sa raspunzi cat mai repede la diferitele intrebari de cultura generala din matematica, pentru a trage cu arma pe care o ai din dotare.

In centrul atentiei vom gasi un cal (gri), o broscuta (verde) si o vaca (portocalie) alaturi de care va trebui sa construiesti strategia necesara care va duce la castigarea trofeului. Jocul are trei nivele mari, unul pe apa cu 20 de obiective, cellalalt pe uscat cu inca 20 de misiuni, si in cele din urma ultimul nivel cu inca 20 de level-uri diferite.

Pentru a castiga intreg razboiul va trebui sa iti constuiesti o armata care sa te ajute in misiune pe care o ai, iar pentru asta va trebui sa iti upgradezi armele pe care le ai, si chiar sa iti cumperi noi ajutoare. Pentru inceput, poti doar sa iti cumperi o mitraliera mai mare, dupa care vei avea in ajutor un tanc, o oaie cu o pusca mai mare, un cal cu o mitraliera cu laser si chiar o vaca cu un aruncator de rachete. Insa pentru a reusi atragi acesti noi prieteni alaturi de tine, va trebui sa raspunzi corect la cat mai multe intrebari pe care jocul ti le va adresa.

Ferma de Matematica

Cum se joaca Ferma de Matematica?

foloseste mouse-ul pentru a selecta raspunsul corect la intrebare.