Dragon Dragut Recuperare

📅12.05.2020, jucat de: 981 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Dragon Dragut Recuperare?

Am pregatit pentru voi dragi copii un nou joc 2020 cu dragoni si cu doctori,in care o sa vedeti ca pacientul vostru va fi un dragon foarte dragut, de culoare roz cu portocaliu, care a avut parte de un mic accident la aterizare, iar acum are mare nevoie de ajutorul unui medic, astfel incat sa fie cat mai sanatos.

Voi dragi copii o sa vdeti cum pana la finalul acestui joc pentru copii, sa reusiti sa il ajutati pe dragonul cel dragut sa fie sanatos si sa arate cat mai bine. Acesta este un nou joc online de ingrijit, in care trebuie sa va folositi mouse-ul pentru a fi siguri ca o sa puteti sa folositi toate ustensilele medicale si cele de ingrijit dragoni din acest joc pentru copii.

O sa gasiti o gramada de injectii, pensete speciale, creme, si medicamente de dragoni in acest joc pentru copii, deoarece dragonul vostru va avea o gramada de frunze pe el, bube rosii si infectate si o gramada de fracturi la aripi, pe care trebuie sa le ingrijiti cat mai bine pentru ca dragonul dragut din acest joc sa poata sa zboare cat mai bine in cel mai scurt timp, iar voi dragi copii o sa vedeti cum puteti sa deveniti cei mai buni doctori de dragoni de pe site-ul nostru.

Pentru inceput, trebuie sa folositi o penseta speciala pentru a reusi sa luati toate frunzele si toti spinii din pielea dragonului, dupa care trebuie ca tot folosind mouse-ul, sa reusiti sa faceti cu crema fiecare bubita, ca ele sa dispara cat mai repede. Cremele si tratamentele pentru dragon sunt pregatite, iar noi suntem siguri ca o sa reusiti sa faceti alegerile potrivite si dragonul o sa se simta foarte bine in cel mai scurt timp. Distractie placuta!

 

Dragon Dragut Recuperare

Cum se joaca Dragon Dragut Recuperare?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.