BTS LOL Carte de Colorat

📅25.04.2020, jucat de: 3016 ori, voturi: 13

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul BTS LOL Carte de Colorat?

Aducem un nou joc 2020 LOL Surpriza aici pe site-ul nostru, in care suntem siguri ca o sa va distrati de minune, deoarece dragi prieteni incercam sa pregatim pentru voi unele dintre cele mai interesante jocuri pentru fete si baieti. Astazi, papusile LOL Surpriza vin alaturi de un nou joc 2020 de colorat pentru copii.

In acest nou joc de colorat, voi dragi copii o sa vedeti ca micutele papusi LOL Surpriza ai pregatit pentru voi o gramada de imagini interesante si dragute, pe care voi trebuie sa le colorati folosind mouse-ul. Controlul mouse-ului va fi unul extrem de simplu, iar voi o sa puteti sa selectati culorile pe care sa le folositi dar si cat de mare va fi creionul in timpul in care o sa il folositi sa colorati imaginile LOL Surpriza.

Voi dragi copii trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti ca in cel mai scurt timp, sa terminati toate cele cinci imagini cu papusile LOL Surpriza de pe site-ul nostru astfel ca trebuie sa fiti foarte creativi, astfel incat sa creati cele mai realiste imagini sau cele mai unice, folosind culori ca mai multe dar si in locuri pe care alti copii nu le vor folosi.

In cele cinci imagini, o sa vedeti sa o sa gasiti papusi LOL Surpriza in diferite ipostaze, una din papusi va fi imbracata in haine de tigru, una din fetele LOL Surpriza va fi un bebelus, un liliac sau doar o fetita LOL Surpriza intr-o rochita, astfel ca o sa vedeti cat de diferite vor fi culorile pe care le folositi si chiar si pozitia acestora, deoarece fiecare imagine va avea detalii foarte multe pe care trebuie sa le colorati.

Suntem siguri ca o sa va distrati de minune si o sa fiti cu un pas mai aproape sa deveniti cei mai buni artisti de pe site-ul nostru, astfel ca dragi copii o sa vedeti cum in acest joc LOL Surpriza, o sa vedeti ca diferite alte jocuri 2020 cu aceste mici papusi chibi vor continua sa apara pe site-ul nostru, si pe care voi le puteti juca gratuit atat pe telefon cat si pe tableta. Distractie placuta!

 

BTS LOL Carte de Colorat

Cum se joaca BTS LOL Carte de Colorat?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.