LOL Surpriza Colorati de Ziua Indragostitilor

📅17.02.2021, jucat de: 1253 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul LOL Surpriza Colorati de Ziua Indragostitilor?

Celelalte jocuri de Valentine's Day pe care le-am avut in categoria de Jocuri cu LOL Surpriza au fost foarte bine primite de catre toate fetele care le-au jucat, asa ca nu ne indoim nicio clipa ca acelasi lucru va fi adevarat si despre cel mai recent astfel de joc pregatit pentru voi, joc intitulat LOL Surpriza Colorati de Ziua Indragostitilor.

In el vei avea de ales intre patru imagini alb-negru cu papusile din LOL Surprise, fie fiind Cupidon, fie facand alte lucruri specifice acestei sarbatori a dragostei. Vei putea sa le colorezi pe toate patru, si o faci in ordinea dorita de tine, folosind culorile din partea dreapta a ecranului.

Alegi o culoare pe care vrei sa o folosesti, si apoi dai click si tii apasat in timp ce misti mouse-ul pentru a o aplica. Din stanga alegi cat de mare sa fie punctul cu care colorezi, si de acolo poti selecta si folosi si radiera atunci cand ai nevoie de ea. Fi creativa, coloreaza si picteaza, si distreaza-te cum doar cu aceste papusi minunate poti sa o faci!

LOL Surpriza Colorati de Ziua Indragostitilor

Cum se joaca LOL Surpriza Colorati de Ziua Indragostitilor?

Folositi mouse-ul.