LOL Surprise Protest

📅16.07.2020, jucat de: 1569 ori, voturi: 6

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul LOL Surprise Protest?

Ne bucuram sa va revedem dragi copii aici pe site-ul nostru, unde am adus pentru voi o super provocare de imbracat din categoria de jocuri cu LOL Surpriza, in care o sa vedeti ca micutele papusi chibi merg impreuna la protest.

O sa va intalniti astazi alaturi de trei papusi chibi din seria LOL Surprise, iar voi dragi copii o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa puteti sa le ajutati pe aceste trei personaje principale sa se pregateasca pentru primul lor protest impotriva discriminarii si justitiei nedrepte, iar ele isi doresc in continuare sa fie cat mai dragute posibil.

Va trebui sa folositi mouse-ul sa va jucati acest joc online pentru fete, deoarece trebuie sa luati o gramada de haine si accesorii pe rand in mana si sa vedeti care se potrivesc cel mai bine acestor papusi chibi, astfel ca trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, sa ajungeti sa gasiti o gramada de haine, accesorii, coafuri si machiaje pentru fiecare papusa LOL Surprise in parte.

Trebuie sa fiti foarte creativi si sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa creati vestimentatii dragute si speciale pentru fiecare papusa in parte. O sa gasiti costumatii complete pentru protest, precum haine de militari, haine de salvamari sau diferite costume de supereroi pe care papusile sa le poarte, insa daca nu va plac acestea, puteti sa creati voi cate o vestimentatie originala.

V atrebui sa luati cate un tricou, o bluza, ciorapi, bocanci, adidasi sau diferite tipuri de geci, palarii, salopete si pantaloni pentru a crea una dintre cele mai dragute vestimentatii de protest pentru aceste papusi LOL Surpriza de pe site-ul nostru. Distractie placuta!

 

LOL Surprise Protest

Cum se joaca LOL Surprise Protest?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.